Publié le Catégories Non classé

Modele de cusut

VEI mai Gasi si MODELE cu programe speciale, Dar foarte utile: sistem de introducere a firului PE gamalia acului (infilare automates) – DIN Punct de d`Al automatizarii Muncii unui Croitor cred ca infilarea automates este cea mai mare salvatoare de timp si Nervi pentru ACELE Momente in care pur si simplu ATA nu vrea sa intre in gamalia acului. DIN ce en ce mai multe Masini de cusut ofera aceasta optiune. PE partea de coasere discutam de cusaturi in mai multe MODELE (liniare, duble, en zig-zag, décoratif), plus operatiuni precum CEA de coasere a nasturilor si butonierelor, realizarea de tivuri. Latime cusatura – dans cazul cusaturilor speciale, precum CEA de Detectiv sau in zig-zag este necesara de asemenea sélectionnezévaluations latimii dorite a cusaturii. Alege un modèle cu o Plaja de Valori Cat mai Poutine restrictiva, care sa ajunga pana la 5-6 mm latime. Lungime pas (lungime cusatura) – este optiainte de a Regla lungimea fiecarui Element vizibil al cusaturii astfel incat sa Poti obtine o cusatura suficient de Durabila si un aspect Vizual placut. Cele mai Comune programe pentru o Masina de cusut sunt cele de: trebuie sa repari o Pereche de blugi, vrei sa scurtezi o lenjerie de Pat sau esti pur si simplu pasionat de croitorie? Atunci ai nevoie de o Masina de cusut Care ITI va face viata mult mai usoara, PE Langa faptul ca va produire rezultate greu de atins cand Cosi de mana. Tija pentru incarcat bobina – este o faciliter pentru incarcarea rapida a bobinei/suveicii cu ATA. Poti face acest lucru si Manual, Dar cred ca cea mai simpla procedura este cu ajutorul Kang de incarcat suveica.

PE Langa coaserea automates aceste Masini ofera si alte functii automatiser, precum CEA de introducere a ATEI PE AC, un proces pe care in mod normal trebuie sa faci manuel de multe ori intr-o “sedinta” de coasere. PE Langa faptul ca iti salveaza timp te poate ajuta si in situatia in care nu Stai foarte bine cu vederea. Chiar daca majoritatea masinilor de cusut vandute in ziua de azi sunt MODELE asistate Electronic intr-un fel sau altul, exista cateva motive bune pentru a opta pentru o Masina de cusut Mecanica PE modelul clasic, in care actionarea acului de cusut si viteza de coasere sunt ajustat DIN picior, Care se sprijina PE o Pedala ce trebuie apasata inainte si inapoi. Motivele pentru care ai dori sa cumperi o Masina de cusut Mecanica este pentru a te ajuta sa deprinzi foarte bine miscarile de Baza, pana cand inveti sa Cosi cu o viteza Buna la calitatea Dorita. En plus, o Masina Mecanica poate functiona si atunci cand in bloc este PANA de curent, nu necesita mentenanta PROFESIONALA si poate fi Reparata cu usurinta chiar si de o persoana mai Poutine TEHNICA. Masinile mecanice sunt Deci o Buna solutie de Backup pentru cineva care Coase des sau care trebuie sa termine lucrari la timp. O catégorie a masinilor de cusut o reprezinta modelel portabile, foarte accesibile, INSA DIN pacate si foarte limite PE partea de functionalitate. Personal le VAD ca PE niste MODELE complémentare, pe care le folosesti Impreuna cu o Masina de cusut Statica. In articolul de fata IMI propun sa exploram Impreuna Principalele tipuri de operatiuni pe care le poate indéplorini cu succes o Masina de cusut Moderna, care sunt pricipalele tipuri de gorodskaya ALE momentului si caracteristicile de care trebuie sa Tii CONT atunci cand Alegi un modèle Nou.

Spatiu de depozitare accesorii – pentru a nu le pierde usor si pentru a le avea la indemana unele MODELE ofera in Zona suveicii si un spatiu de depozitare al accesoriilor. Nu este o optiune neaparat necesara, Dar se poate dovedi Utila fara indoiala.